اخبار و رویدادها: دیدار هیأت رئیسه دانشگاه شاهرود از دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت

دیدار هیأت رئیسه دانشگاه شاهرود از دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۴- ۱۶:۲۴:۳۳

هیأت رئیسه دانشگاه شاهرود با رئیس و اعضاء هیأت علمی دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت این دانشگاه دیدار و گفت و گو کردند.

در این دیدار که دوشنبه 25 آبان ماه انجام شد، رئیس دانشگاه شاهرود و همراهان ضمن بازدید از فضاهای کالبدی دانشکده صنایع و مدیریت با اعضاء هیات علمی و کارکنان این دانشکده دیدار و گفت و گو کردند.

دکتر رضا شیخ رئیس دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت در سخنانی ضمن عرض خیر مقدم به رئیس و معاونان دانشگاه گزارشی از اقدامات انجام شده اخیر را ارائه کرد و از مساعدت های هیأت رئیسه دانشگاه در این خصوص تقدیر و تشکر کرد.

وی با برشمردن اقدامات اخیر دانشکده از جمله نصب آسانسور، بهسازی فضای سبز، نوسازی و دوجداره کردن درب های ورودی دانشکده، رنگ آمیزی و زیباسازی فضاهای داخلی و تلاش برای جذب هیات علمی از کمک های مسئولین دانشگاه در این راستا تقدیر کرد.

دکتر شیخ با اشاره به مشکل جذب هیأت علمی در برخی رشته ها، خواستار مساعدت دانشگاه در خصوص جذب هیأت علمی در رشته های خاص شد.

دکتر محمدمهدی فاتح نیز در این دیدار ضمن تشکر از زحمات رئیس و کارکنان دانشکده از زحمات آقایان دکتر حکمی نسب در مدت مدیریت گروه تشکر واز  دکتر میرلوحی و (ادامه  مدیریت)  آقای مجید عامری در مسئولیت مدیرگروهی تقدیر کرد.

در پایان اعضای هیأت رئیسه به سؤالات و ابهامات اعضای هیأت علمی پاسخ دادند.