اخبار و رویدادها: به مناسبت هفته کتابخوانی: برگزاری مسابقه تلاوت آرامش در دانشگاه شاهرود

به مناسبت هفته کتابخوانی: برگزاری مسابقه تلاوت آرامش در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۴- ۱۳:۰۱:۴۶

مسئول واحد خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود از برگزاری مسابقه "تلاوت آرامش" به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در خوابگاه خواهران این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، زهرا طباطبایی افزود:به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی یک دوره مسابقه کتابخوانی با عنوان"تلاوت آرامش" در بین دانشجویان ارشد خوابگاهی این دانشگاه برگزار می شود.

وی با بیان اینکه این مسابقه به صورت کتبی در قالب 30 سوال از کتاب "تلاوت آرامش" است اظهار داشت:سوالات به همراه کتاب"تلاوت آرامش" به صورت امانت بین 60 نفر از شرکت کنندگان در مسابقه توزیع شده و شرکت کنندگان باید ظرف مدت 10 روز پاسخ نامه را به واحد امور خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تحویل دهند.

طباطبایی اظهار داشت: در پایان به قید قرعه به پنج نفراز شرکت کنندگانی که به تمامی سوالات پاسخ صحیح داده باشند جوایز نفیسی اهداء خواهد شد.

کتاب "تلاوت آرامش" با موضوع خانواده و تربیت توسط انتشارات تلاوت آرامش به چاپ رسیده و موضوعات: ازدواج، همسرداری، تربیت فرزند، زن در خانه یا جامعه از جمله مباحث مطرح شده در این کتاب است.