اخبار و رویدادها: به مناسبت روز دانشجو: برگزاری مسابقات ورزشی در دانشگاه شاهرود

به مناسبت روز دانشجو: برگزاری مسابقات ورزشی در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۴- ۱۳:۰۰:۵۳

مدیر تربیت بدنی و امور فوق برنامه دانشگاه شاهرود از برگزاری مسابقات والیبال و فوتسال به مناسبت 16 آذر روز دانشجو در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: به مناسبت روز دانشجو یک دوره مسابقات فوتسال و والیبال بین دانشکده ای در این دانشگاه برگزار می شود.

وی تصریح کرد:این دوره از رقابت ها با هدف ایجاد روحیه نشاط و شادابی، تقویت روحیه ورزشی و ایجاد زمینه مناسبت برای مشارکت فعال دانشجویان در فعالیت های ورزشی دانست.

دکتر حسنی آخرین مهلت ثبت نام و تحویل اسامی جهت شرکت در مسابقات برای علاقه مندان را تا 29 آبان ماه سال جاری عنوان کرد و گفت: در زمان ثبت نام ارایه کپی کارت دانشجویی همه بازیکنان الزامی است.

مدیر تربیت بدنی و امور فوق برنامه دانشگاه شاهرود همچنین در رابطه با شرایط ثبت نام تیم ها خاطر نشان کرد: برای رقابت های فوتسال باید در هر تیم هفت نفر از یک دانشکده و در مسابقات والیبال نیز در برای هر تیم  پنج نفر از یک دانشکده باشند.

وی خاطر نشان کرد: علاقه مندان جهت ثبت نام به دانشجویان کردلو و ایمانی ساکن خوابگاه بلوک سه اتاق 9 مراجعه کنند.