اخبار و رویدادها: چاپ 15 نشریه توسط انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه شاهرود

چاپ 15 نشریه توسط انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۴- ۱۲:۴۳:۳۸

چاپ 15 نشریه توسط انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه شاهرود

مدیر انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه شاهرود از چاپ 15 نشریه توسط انجمن های علمی- دانشجویی این دانشگاه در زمینه های مختلف خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر حسین قلی زاده نرم، افزود: 15 نشریه توسط انجمن های علمی- دانشجویی این دانشگاه در زمینه های مختلف به چاپ می رسد.

وی نشریه آلترناتیو انجمن علمی دانشجویی برق، نشریه رکورد انجمن تربیت بدنی، نشریه دریک انجمن حسابداری، نشریه کاستا انجمن ریاضی، نشریه گیتا انجمن زمین شناسی، نشریه کوبان انجمن شیمی، نشریه نیارش انجمن عمران، نشریه کوارک انجمن فیزیک و نجوم ، نشریه پردازه انجمن کامپیوتر و فناوری اطلاعات، نشریه داناک انجمن مدیریت، نشریه پادیاو انجمن معماری و نشریه ویستا مربوط به انجمن علمی دانشجویی مکانیک را از نشریات فعال دانشگاه شاهرود عنوان کرد.

دکتر قلی زاده اظهار داشت: در سال تحصیلی 93-94 سه نشریه جوانه مربوط به انجمن علمی دانشجویی کشاورزی به مدیر مسئولی رضا مافی و سردبیری زهرا مختاری، نشریه هامین انجمن رباتیک به مدیر مسئولی پویا یمانی و سردبیری محیا مرادی زاده و نشریه تیلیا انجمن معدن به مدیر مسئولی سید مجتبی میرجعفری و سردبیری سیده پرنیان قریشی هر کدام با 300 تیراژ منتشر شد.