اخبار و رویدادها: توسط کتابخانه مرکزی دانشگاه :خرید یک هزارجلدکتاب ازنمایشگاه کتاب استان

توسط کتابخانه مرکزی دانشگاه :خرید یک هزارجلدکتاب ازنمایشگاه کتاب استان
سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۴- ۱۲:۳۱:۰۲

رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه شاهرودگفت: بالغ بر یک هزار جلد کتاب از سیزدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان سمنان جهت تجهیز کتابخانه پردیس این دانشگاه خریداری شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر داوود شاهسونی افزود: بالغ بر یک هزار جلد کتاب علمی و دانشگاهی در قالب 300 عنوان، از سیزدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان سمنان که در مرکز استان برپا شده بود، جهت تجهیز کتابخانه پردیس این دانشگاه خریداری شد.

وی تصریح کرد: در سال گذشته نیز تعداد تعداد 540 جلد کتاب انگلیسی به ارزش تقریبی 170 میلیون تومان خریداری شده که 40 جلد آن از محل اعتبار پژوهشی اساتید است.

دکتر شاهسونی اضافه کرد: در سال گذشته به خاطر محدودیت فضای فیزیکی مخزن کتابخانه، خرید کتب فارسی محدود و حدود 400 جلد بود.

رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه شاهرود افزود: در حال حاضر بالغ بر 61 هزار جلد کتاب فارسی و 18 هزار جلد کتاب انگلیسی در کتابخانه مرکزی دانشگاه شاهرود موجود است.

سیزدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان در سالن غدیر سمنان با 33 هزار عنوان کتاب در 122 غرفه برپا و تا بیستم آبان ماه ادامه داشت.