اخبار و رویدادها: تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ودانشگاه شاهرود

تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ودانشگاه شاهرود
سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۴- ۱۱:۵۱:۵۲

تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ودانشگاه شاهرود

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شاهرودازامضای تفاهم نامه همکاری های مشترک علمی- پژوهشی بین این دانشگاه با دانشگاه علوم پزشکی شاهرود خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر محمود رحیمی افزود: تفاهم نام همکاری های علمی- پژوهشی از جمله برگزاری کارگاه ها، دوره های آموزشی، مسابقات علمی، برگزاری همایش و جشنواره های آموزشی و پژوهشی بین این دانشگاه با دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به امضاء رسید.

وی تصریح کرد: ایجاد زمینه مناسب برای گسترش ارتباط دو جانبه بین دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه شاهرود در بخش های مختلف آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی در زمینه های مورد علاقه طرفین را می توان از مهم ترین اهداف این تفاهم نامه عنوان کرد.

دکتر رحیمی اظهار داشت: موضوع همکاری تفاهم نامه نیز استفاده از توانایی های علمی، تحقیقاتی، آزمایشگاهی، تجهیزات و امکانات نرم افزاری و سخت افزاری طرفین جهت انجام فعالیت های مورد توافق است.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شاهرود خاطر نشان کرد: تفاهم نامه همکاری بین این دانشگاه با دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از تاریخ امضای قرارداد به مدت چهار سال بوده و با اعلام قبلی و موافقت کتبی طرفین قابل تمدید یا فسخ خواهد بود.