اخبار و رویدادها: به مناسبت هفته کتاب: گشایش نمایشگاه کتاب در دانشگاه شاهرود

به مناسبت هفته کتاب: گشایش نمایشگاه کتاب در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۴- ۱۱:۴۹:۵۱

به مناسبت هفته کتاب: گشایش نمایشگاه کتاب در دانشگاه شاهرود

نمایشگاه کتابی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی با همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، در نمایشگاه کتابی که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در ورودی تالار شقایق های این دانشگاه برپا شده است  پنج هزار جلد کتاب در قالب یک هزار عنوان به نمایش گذاشته است.

مذهبی، ادبی، دانشگاهی، اجتماعی، سیاسی، کودک و نوجوان و آشپزی را می توان از موضوعات کتاب های موجود در این نمایشگاه ذکر کرد.

انتشارات سعید نوین، آیینه دانش،معیار علم، زعیم و پیام عدالت با محوریت انتشارات قصار در نمایشگاه کتاب شاهرود حضور دارند.

این نمایشگاه از بیست و چهارم آبان ماه سال جاری در ورودی تالار شقایق دانشگاه شاهرود برپا و تا دهم آذرماه ادامه دارد و علاقمندان می توانند در ساعت 9 صبح الی شش بعد ظهر از نمایشگاه دیدن و از تخفیف 20 تا 30 درصدی بهره مند شوند.