اخبار و رویدادها: آشنایی دانشجویان دانشگاه شاهرود با کمک های اولیه امداد و نجات

آشنایی دانشجویان دانشگاه شاهرود با کمک های اولیه امداد و نجات
دوشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۴- ۱۰:۰۶:۰۱

آشنایی دانشجویان دانشگاه شاهرود با کمک های اولیه امداد و نجات

مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه شاهرود از برگزاری دوره های مقدماتی آموزش کمک های اولیه امداد و نجات توسط کانون هلال احمر این اداره کل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر مهدی برادران افزود: کانون هلال احمر مدیریت امور فرهنگی این دانشگاه طبق سال های گذشته، آموزش های کمک های اولیه به دو صورت مقدماتی و پیشرفته برگزار می کند.

وی تصریح کرد: در این دوره ها، شرکت کننده در قالب 35 ساعت، با اصول امداد رسانی آشنا و آموزش های کمک های اولیه را نیز فرا می گیرند.

دکتر برادران اظهار داشت: در حال حاضر مرحله مقدماتی این دوره در سالن اقاقیا دانشگاه شاهرود با حضور مربی جمعیت هلال احمر شاهرود در حال برگزاری است.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه شاهرود خاطر نشان کرد: در دوره مقدماتی شرکت کنندگان سرفصل های امداد و نجات مصدوم در شرایط مختلف از جمله سیل، زلزله، تصادفات، سوختگی و ... را فرا می گیرند.

وی با بیان اینکه دوره پیشرفته نیز در ترم بعدی برگزار خواهد شد، خاطر نشان کرد: به شرکت کنندگان گواهی دوره از طرف جمعیت هلال احمر شاهرود اعطاء می شود.