اخبار و رویدادها: همزمان با دهه اول ماه صفر: حضور مبلغ در دانشگاه شاهرود

همزمان با دهه اول ماه صفر: حضور مبلغ در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۴- ۱۳:۴۴:۵۳

همزمان با دهه اول ماه صفر: حضور مبلغ در دانشگاه شاهرود

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود از حضور مبلغ به مناسبت دهه اول صفر در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، حجت الاسلام ابوالفضل فندرسکی افزود: حجت الاسلام حسینی رضایی اعزامی از معاونت تبلیغ نهاد مقام معظم رهبری حوزه علمیه قم به عنوان مبلغ در دانشگاه شاهرود حضور دارد.

وی تصریح کرد: این مبلغ اعزامی از اول ماه صفر به مدت 10 روز در محل مسجد دانشگاه و خوابگاه های دانشجویی حضور داشته و برنامه های مختلف فرهنگی از جمله حلقه های معرفت را تشکیل می دهند.

حجت الاسلام فندرسکی برگزاری جلسات پرسش و پاسخ، بیان مسایل اعتقادی در زمینه توحید، معاد و امامت، بیان مسایل اخلاقی، احکام عزاداری، و نیز برپایی نماز اول  وقت را از دیگر برنامه های مبلغ اعزامی در دانشگاه شاهرود برشمرد.

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود افزود: همچنین این مبلغ دینی به بیان مسائل فرهنگی، اجتماعی، دینی و سیاسی با هدف ارتقای بصیرت دانشجویان و رفع شبهات دینی آنها می پردازد.

وی ترویج اهداف قیام عاشورا، تلاش برای آشنا کردن دانشجویان با فرقه های ساختگی ضاله، تقویت بنیه فرهنگی دینی دانشجویان و ترویج مکتب حسینی را از مهم ترین اهداف حضور مبلغ دینی در دانشگاه شاهرود برشمرد.