اخبار و رویدادها: برگزاری جلسات توجیهی تعیین گرایش درانجمن علمی- دانشجویی برق دانشگاه

برگزاری جلسات توجیهی تعیین گرایش درانجمن علمی- دانشجویی برق دانشگاه
یکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۴- ۱۳:۴۰:۰۸

دبیر انجمن علمی- دانشجویی برق دانشگاه شاهرود از برگزاری جلسات توجیهی تعیین گرایش ویژه دانشجویان ورودی 92 به همت این انجمن و با همکاری شاخه IEEE دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، علی عزیزی با اعلام خبر برگزاری جلسات توجیهی تعیین گرایش دانشجویان ورودی 92 رشته برق این دانشگاه افزود: جلسه تعیین گرایش گروه مخابرات، 25 آبان ماه سال جاری بین ساعت 12 الی 13 و 30 در کلاس 12 دانشکده برق با حضور دکتر جواد قالیبافان و دکتر محمد رضا جوان برگزار می شود.

وی تصریح کرد: جلسه توجیهی تعیین گروه الکترونیک نیز سه شنبه 26 آبان ماه با حضور دکتر محمدرضا اشرف و دکتر حسین خسروی راس ساعت 12 ظهر در کلاس 12 دانشکده برق برگزار خواهد شد.

عزیزی اضافه کرد: جلسه توجیهی گرایش  قدرت 30 آبان ماه با حضور دکتر احمد دارابی و دکتر رحیمیان و گرایش کنترل هم یکشنبه اول آذر ماه سال جاری با حضور دکتر علی اکبر زاده کلات و دکتر قلی زاده نرم، بین ساعت 12 الی 13 و 30 دقیقه در کلاس 12 دانشکده برق برگزار می شود.

دبیر انجمن علمی- دانشجویی برق دانشگاه شاهرود آشنایی دانشجویان برق با گرایش های مختلف این رشته جهت انتخاب گرایش را از مهم ترین اهداف برگزاری این دوره ها برشمرد.

وی خاطر نشان کرد: این دوره ها با حضور استادان دانشکده برق دانشگاه شاهرود برگزار می شود.