اخبار و رویدادها: برگزاری همایش پالئومغناطیس در دانشگاه شاهرود

برگزاری همایش پالئومغناطیس در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۴- ۲۰:۲۲:۴۴

همایش پالئو مغناطیس و کاربرد آن در علوم زمین شناسی با حضور کارشناس ارشد سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در دانشگاه شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر حبیب  علی محمدیان در همایش پالئو مغناطیس و کاربرد آن در علوم زمین شناسی که در سالن اجتماعات دانشکده معدن این دانشگاه برگزار شد افزود: علم پالئومغناطیس یا دیرینه مغناطیس به خواص مغناطیسی سنگ­ها می پردازد که از گذشته ­های دور(چند میلیون سال)در سنگ باقی مانده­ اند.

وی سپس به بحث در رابطه با دوقطبی ها، ممان مغناطیسی، مفهوم مغناطیس و مغناطیس القایی که به تئوری این علم مربوط می شود  پرداخت.

میدان مغناطیسی زمین از ابتدای پیدایش زمین تا به امروز ،میدان و مواد مغناطیس پذیر و انواع پسماندهای مغناطیسی، دستگاه­های نمونه برداری ، اندازه­ گیری ، نحوه نمایش پسماند مغناطیسی وعملیات­ها و برداشت­های صحرایی از دیگر مباحث مطرح شده در همایش پالئو مغناطیس و کاربرد آن در علوم زمین شناسی بود.

در آخر نیز  چکیده ه­ایی از برخی پروژه­ ها­ی انجام گرفته و در دست اقدام سازمان زمین ­شناسی و اکتشاف کشور مورد بررسی قرار گرفت.