اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه آموزشی منابع نویسی در دانشگاه شاهرود

برگزاری کارگاه آموزشی منابع نویسی در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۴- ۲۰:۰۴:۵۹

کارگاه آموزشی منابع نویسی با با استفاده از نرم افزار اندنوت (EndNote) با همکاری بنیاد نخبگان استان سمنان و دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، کارگاه آموزشی منابع نویسی با استفاده از نرم افزار اندنوت(EndNote) ویژه اعضای  هیات علمی  در مرکز رایانه و محاسبات خوارزمی این دانشگاه برگزار شد و دکتر مرتضی زاهدی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر مدرس این دوره بود.

اندنوت (EndNote) نرم افزاری جهت ذخیره و سازماندهی منابع مورد استفاده در روند پژوهش  بوده و  قابلیت جستجوی مقالات در پایگاه‌ها و ذخیره کردن اطلاعات مورد نیاز آن‌ها را فراهم می‌کند.

با این برنامه می‌توان منابعی که برای نوشتن پروپوزال تحقیقاتی، پایان نامه، مقاله، کتاب و هر نوشته تحقیقاتی دیگر مورد استفاده قرار گرفته‌است را مدیریت و آن‌ها را در یک فرمت نوشتاری استاندارد ذخیره کرد.

همچنین اندنوت دارای فرمت مجلات مختلف  است و با کمک آن می‌توانید منابع مقاله خود را مطابق آن مجله به طور خودکار و سریع تغییر دهید.