اخبار و رویدادها: دفاع دانشجوی دکتری مهندسی فرآوری مواد معدنی دانشگاه شاهرود

دفاع دانشجوی دکتری مهندسی فرآوری مواد معدنی دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۴- ۱۵:۵۰:۵۰

جلسه دفاع رساله دکتری دانشجوی مهندسی فرآوری مواد معدنی دانشگاه شاهرود با حضور استاد راهنما و مشاور، برخی از مسئولان و دانشجویان در دانشکده مهندسی معدن این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، سیدمحمد سید علیزاده گنجی دانشجوی دکتر مهندسی فرآوری مواد معدنی از رساله دکتری خود با عنوان « بهبود جدایش تفریقی عناصر نادر با استفاده از عوامل کمپلکس ساز در روش استخراج با حلال» دفاع کرد.

در جلسه دفاع، دکتر سید ضیاءالدین شفایی به عنوان استاد راهنما و دکتر ناصر گودرزی نیز به عنوان مشاور حضور داشند.

عناصر نادر دارای خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فردی هستند و به عنوان یک فلز مهم و ضروری در ساخت بسیاری از تجهیزات با فناوری بالا مورد استفاده قرار می گیرند.

این عناصر کاربرد وسیعی در صنایع دارند و از اهمیت زیادی برخوردار هستند و از این رو، تحت عنوان «عناصر استراتژیک» نیز شناخته می‌شوند. از طرفی در دنیای امروز نیز فناوری‌های پیشرفته به شدت نیازمند ذخایر استراتژیک مانند عناصر نادر خاکی هستند؛ عناصری که می‌توان رد پای آن را در صنایع مهمی همچون هوا و فضا، خودرو، الکترونیک، مخابرات، کامپیوتر، آهن‌رباهای دائمی و باتری‌های قابل شارژ و... دید.