اخبار و رویدادها: راه اندازی دفتر ارتباط دانشگاه با خانواده در دانشگاه شاهرود

راه اندازی دفتر ارتباط دانشگاه با خانواده در دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۴- ۱۵:۴۸:۱۹

رییس مرکز مشاوره دانشگاه شاهرود از شروع به کار دفتر ارتباط دانشگاه و خانواده با هدف کم کردن فاصله ی بین دانشجو، دانشگاه و خانواده در این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، حسین خادمیان با بیان اینکه دفتر ارتباط دانشگاه با خانواده به همت معاون دانشجویی دانشگاه در مرکز مشاوره شروع به کار کرده است افزود: مشارکت بیشتر والدین و مسئولان دانشگاه جهت رشد و ترقی دانشجویان در زمینه های آموزشی، رفاهی، تربیتی و کم کردن فاصله ای بین دانشجو، دانشگاه و خانواده از مهم ترین اهداف راه اندازی این دفتر است.

وی نزدیک ساختن اهداف خانواده و مسئولان دانشگاه، ارتباط خانواده و دانشجویان، آشنا ساختن خانواده ها با مقررات دانشگاه، اجرای برنامه هایی جهت بهبود وضعیت آموزشی، رفاهی و جسمانی دانشجویان و استفاده از توانایی های خانواده در ارتقای خدمات دانشگاه از دیگر اهداف راه اندازی دفتر ارتباط دانشگاه با خانواده برشمرد.

خادمیان خاطر نشان کرد: والدین برای اطلاعات بیشتر یا پیشنهاد  می توانند از طرق شماره تلفن  32395560 با مرکز مشاوره دانشگاه شاهرود تماس حاصل کنند.