اخبار و رویدادها: راه اندازی فایل سرور جدید در مرکز کامپیوتر دانشگاه شاهرود

راه اندازی فایل سرور جدید در مرکز کامپیوتر دانشگاه شاهرود
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۴- ۱۱:۲۶:۵۴

مسئول مرکز کامپیوتر دانشگاه شاهرود از راه اندازی File Server جدید در این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر علی مس فروش افزود: با مساعدت معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه، File Serverجدید دانشگاه بر روی پلتفرم HP با مشخصاتHP DL380 G8 راه اندازی شده است.

وی تصریح کرد: برای دسترسی به آن بدون نیاز به اتصال اینترنت و با قابلیت انتقال داده با سرعتی چندین  برابر سرعت دانلود و بدون کم شدن از ترافیک ماهیانه، می توان از آدرس 172.16.4.4\ که از طریق RUN  ویندوز اجرا می شود، استفاده کرد.

مرکز کامپیوتر دانشگاه شاهرود در سال 1372 ابتدا با هدف ارائه سرویس های کامپیوتر تاسیس شده و همگام با رشد سریع دانشگاه گسترش یافته است.

در حال حاضر این مرکز با در اختیار داشتن حدود 400 دستگاه کامپیوتر و تجهیزات مختص شبکه جهت سرویس دهی عمومی و تخصصی، عهده دار ارائه کلیه ی سرویس های عمومی و تخصصی کامپیوتر و پشتیبانی فنی دانشگاه و مسئول پشتیبانی حدود 1000 دستگاه کامپیوتر مستقر در واحدهای مختلف است.