اخبار و رویدادها: برگزاری دوره های پرورش قارچ و نرم افزار GIS در دانشگاه شاهرود

برگزاری دوره های پرورش قارچ و نرم افزار GIS در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۴- ۱۴:۵۶:۵۵

دبیر انجمن علمی دانشجویی کشاورزی دانشگاه شاهرود از برگزاری دوره های پرورش قارچ و نرم افزار GIS به همت این انجمن خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، کامران کیا افزود: دوره آموزشی پرورش قارچ به همت انجمن علمی دانشجویی کشاورزی این دانشگاه در قالب 20 جلسه تئوری و جلسات عملی برگزار می شود.

وی هزینه ثبت نام در این دوره از کلاس ها را 19 هزار تومان اعلام کرد و اظهار داشت: علاقمندان جهت ثبت نام تا دوشنبه سیزدهم آبان ماه سال جاری به دفتر انجمن مراجعه کنند.

کیا گفت: همچنین یک دوره آموزشی نرم افزار GIS در قالب 20 جلسه برگزار خواهد شد.دبیر انجمن علمی دانشجویی کشاوری دانشگاه شاهرود مهلت ثبت نام در این دوره را تا سیزدهم آبان ماه سال جاری عنوان کرد و افزود: هزینه ثبت نام برای هر نفر 17 هزار تومان است.

وی تصریح کرد: علاقمندان جهت ثبت نام تا 13 آبان به دفتر انجمن علمی دانشکده کشاورزی مراجعه کنند.