اخبار و رویدادها: انتصاب سرپرست پژوهشکده صنعت سیم و کابل دانشگاه شاهرود

انتصاب سرپرست پژوهشکده صنعت سیم و کابل دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۶ آبان ۱۳۹۴- ۱۴:۰۲:۲۷

انتصاب سرپرست پژوهشکده صنعت سیم و کابل دانشگاه شاهرود

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه شاهرود، دکتر سید هادی قادری با حفظ پست سازمانی به عنوان سرپرست پژوهشکده صنعت سیم و کابل منصوب گردید.

دکتر محمدمهدی فاتح در بخشی از این حکم تأکید کرده است: نظر به پیشنهاد معاون پژوهشی دانشگاه و مدیر عامل شرکت سیم وکابل مغان به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان سرپرست پژوهشکده صنعت سیم و کابل منصوب می شوید تا امور پژوهشکده را بر اساس اساسنامه پیوست و مصوبات شورای پژوهشکده به انجام رسانید.

وی اظهار امیدواری کرده است که دکتر قادری با استعانت از خداوند متعال و تعامل سازنده با همکاران دانشگاه، شرکت سیم و کابل مغان و دیگر صاحب نظران و صنعتگران این عرصه زمینه ارتقاء پژوهشکده و انجام فعالیت های پژوهشی مورد نیاز جامعه را فراهم نموده و با برنامه ریزی موثر و تلاش صادقانه زمینه ساز و الگوی تحول در روابط دانشگاه و صنعت باشد.

پژوهشکده صنعت سیم و کابل با مشارکت دانشگاه شاهرود و شرکت سیم و کابل مغان، چندی پیش با هدف زمینه سازی برای ارتباط و تعامل هر چه بیشتر و بهتر دانشگاه و صنعت در شهرستان شاهرود در این شرکت تاسیس گردید.