اخبار و رویدادها: برگزاری دوره های آموزشی بورس در دانشگاه شاهرود

برگزاری دوره های آموزشی بورس در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۵ آبان ۱۳۹۴- ۱۲:۰۵:۳۹

دبیر انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی دانشگاه شاهرود از برگزاری دوره های آموزشی بورس در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، علیرضا سعادت با بیان اینکه دوره های آموزشی بورس در انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی برگزار می شود افزود: این دوره ها در قالب 15 جلسه برگزار و به شرکت کننده گواهی پایان دوره از سوی  انجمن اعطاء می شود.

وی تصریح کرد: همچنین دنبال رایزنی با مدیریت صنعتی کشور جهت اعطای مدرک به شرکت کنندگان در این دوره ها هستیم.

سعادت هزینه شرکت در دوره های آموزشی بورس را 150 هزار ریال عنوان کرد و اظهار داشت: علاقه مندان برای شرکت در این دوره ها می توانند تا هفتم آبان ماه سال جاری  در ساعت 12 الی 13 و 30 دقیقه به انجمن کارآفرینی دانشگاه مراجعه کنند.

دبیر انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی دانشگاه شاهرود خاطرنشان کرد: کلاس ها در قالب دو گروه طی روزهای شنبه و دوشنبه و یکشنبه و سه شنبه برگزار خواهد شد.