اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم تعزیه خوانی در دانشگاه شاهرود

برگزاری مراسم تعزیه خوانی در دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۴- ۱۱:۵۶:۱۰

همزمان با ایام سوگواری شهادت امام حسین(ع) مراسم تعزیه خو انی در دانشگاه شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، همزمان با ایام سوگواری شهادت امام حسین(ع) و 72 تن از یاران با وفایش، مراسم تعزیه خوانی به همت نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در این دانشگاه اجرا شد.

این مراسم با اجرای گروه تعزیه خوانی آل طاها شاهرود و با موضوع حضرت ابوالفضل العباس (ع) همزمان با چهارمین روز از دهه اول محرم از ساعت 12 الی 14 مقابل اداره کل امور فرهنگی دانشگاه شاهرود  برگزار و مورد استقبال پرشور سوگواران شهادت امام حسین(ع) قرار گرفت.

استمرار باورهای آیینی و آداب مذهبی مهم ترین هدف برگزاری تعزیه خوانی در دانشگاه شاهرود بود.

همچنین تعزیه خوانی و مراسم عزاداری در دانشکده های مختلف دانشگاه، حرکت دسته های عزاداری در محوطه دانشگاه، قرائت زیارت عاشورا، حضور مبلغ و سخنرانی از دیگر برنامه هایی است که به همت معاونت امور فرهنگی اجتماعی دانشگاه و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به مناسبت سوگواری ایام شهادت امام حسین(ع) و یاران باوفایش برگزار می شود.