اخبار و رویدادها: برگزاری دوره ی نرم افزار کتیا در دانشکده برق دانشگاه شاهرود

برگزاری دوره ی نرم افزار کتیا در دانشکده برق دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۴- ۱۱:۵۴:۴۴

دبیر انجمن علمی دانشجویی رباتیک دانشگاه شاهرود از برگزاری دوره ی آموزشی نرم افزار کتیا(catia)(نرم افزار مهندسی مکانیک) و ) mazeدوره ساخت ربات) در این انجمن خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، پیام ریگی با اعلام خبر برگزاری دوره ی آموزشی نرم افزار catia و maze در انجمن علمی دانشجویی رباتیک افزود: زمان ثبت نام این دوره های حداکثر تا 29 مهر در انجمن علمی رباتیک  است.

وی زمان شروع کلاس ها را نیز از پنج شنبه، هفتم آبان ماه سال جاری بین ساعت هشت الی 12 ظهر در دانشکده برق دانشگاه اعلام کرد و گفت: آشنایی دانشجویان با نرم افزارهای کاربردی مهندسی مکانیک را می توان از مهم ترین اهداف برگزاری این دوره از کلاس ها نام برد.

ریگی اظهار داشت: دوره ی آموزشی نرم افزار catia و maze مورد تایید سازمان فنی و حرفه ای بوده و به کسانی که موفق به گذراندن این دوره ها شوند مدرک فنی و حرفه ای ارائه خواهد شد.

دبیر انجمن علمی دانشجویی رباتیک تصریح کرد:کتیا (CATIA) نرم‌افزار طراحی به کمک رایانه، مهندسی به کمک رایانه و ساخت به کمک رایانه بوده که توسط شرکت داسو سیستمز تولید شده ‌است.