اخبار و رویدادها: معارفه دانشجویان جدید دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شاهرود

معارفه دانشجویان جدید دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۴- ۱۱:۵۰:۳۱

طی مراسمی با حضور رییس، اعضای هیات علمی، استادان و کارکنان دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شاهرود، دانشجویان جدید این دانشکده معارفه شدند.

به گزارش روبط عمومی دانشگاه شاهرود،دکتر علی یونسیان در آئین معارفه دانشجویان جدید دانشکده تربیت بدنی این دانشگاه با اشاره به تاریخچه این دانشکده گفت: در سال 1379 ، گروه آموزشی تربیت بدنی به عنوان یکی از گروه های آموزشی دانشکده علوم انسانی و اولین رشته کارشناسی تربیت بدنی فعالیت خود را آغاز کرد.

وی افزود: سپس در سال 83 با تبدیل دانشگاه صنعتی شاهرود به دانشگاه جامع، دانشکده علوم انسانی به دانشکده مهندسی صنایع تغییر نام داد و رشته تربیت بدنی نیز به گرایش مدیریت تربیت بدنی تبدیل شد.

دکتر یونسیان اظهار داشت: فضاهای فیزیکی متعدد از جمله چند سالن و استخر سر پوشیده و فضای مخصوص برای کلاس های دانشکده تربیت بدنی و همچنین بورس های داخل و خارج به اعضاء هیات علمی گروه تربیت بدنی برای ارتقائ سطح علمی گروه به سمت دانشکده و گسترش رشته ها و گرایش ها باعث شد تا دانشگاه بتواند مجوز راه اندازی رشته کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی را برای سال 90-89 و فیزیولوژی ورزشی را در  سال 91-90 بگیرد.

رییس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شاهرود افزود:  به دنبال آن در شهریور ماه سال 91، ، با ایجاد دانشکده تربیت بدنی موافقت و در آبانماه 92،  معاونت آموزشی آموزش عالی با ایجاد دانشکده تربیت بدنی موافقت قطعی به عمل آورد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر تعداد 260 دانشجو در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های تربیت بدنی و علوم ورزشی(گرایش علوم زیستی- علوم انسانی)، مدیریت ورزشی (مدیریت اوقات فراغت و ورزش های تفریحی- مدیریت رویدادهای ورزشی- آموزش الکترونیکی)، و فیزیولوژی ورزشی گرایش (فیزیولوژی فعالیت بدنی تندرستی- فیزیولوژی فعالیت ورزشی محض و تغذیه ورزشی) تحصیل می کنند.

دکتر یونسیان، وجود 9 سالن ورزشی شامل سالن چند منظوره هندبال، بسکتبال، فوتسال و...،سالن چند منظوره با گنجایش 800 نفر، سالن بدنسازی، سالن ژیمناستیک، سالن کشتی، سالن شطرنج، سالن اختصاص تنیس روی میز و سالن استاندارد تیراندازی، استخر سرپوشیده و زمین چمن، پیست دومیدانی را از جمله اماکن ورزشی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شاهرود برشمرد.

حسین رحیمیان کارشناس آموزش دانشکده تربیت دانشگاه شاهرود هم در این مراسم، توضیحاتی در رابطه با تقویم آموزشی و  سیستم جامع گلستان جهت آشنایی دانشجویان جدید ارائه کرد.

همچنین در پایان این مراسم از دکتر رحیمه مهدی زاده استاد بازنشسته با اهدای لوح تجلیل شد.