اخبار و رویدادها: پنج انتصاب جدید در دانشگاه شاهرود

پنج انتصاب جدید در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۴- ۱۵:۲۶:۳۵

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شاهرود از پنج انتصاب جدید در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر محمود رحیمی با اعلام پنج انتصاب جدید در این دانشگاه افزود: طی احکام جداگانه ای از سوی دکتر محمدمهدی فاتح رئیس دانشگاه شاهرود دکتر سید حیدر جعفری به سمت مدیر گروه آموزشی ریاضی محض و دکتر مهدی قوتمند جزی  به سمت مدیر گروه آموزشی ریاضی کاربردی و دکتر حسن مکاریان در سمت مدیر گروه آموزشی زراعت دانشکده کشاورزی این دانشگاه برای دو سال دیگر ابقاء شدند.

وی تصریح کرد: همچنین دکتر حبیب احمدی سرپرست گروه آموزشی طراحی جامدات و طراحی کاربردی و دکتر محسن نظری هم در سمت مدیر گروه آموزشی حرارت و سیالات دانشکده مهندسی مکانیک قرار گرفتند.

دکتر رحیمی ضمن تبریک به این همکاران، ابراز امیدواری کرد با عنایت پروردگار و تلاش و همکاری همه اساتید، اعضای هیات علمی، مدیران، معاونان و کارکنان شاهد توسعه و رشد دانشگاه شاهرود باشیم.