اخبار و رویدادها: بسیج اساتید و هیأت رایه البصیره مراسم شب پنج محرم را برگزار می کنند

بسیج اساتید و هیأت رایه البصیره مراسم شب پنج محرم را برگزار می کنند
یکشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۴- ۱۱:۵۱:۳۷

بسیج اساتید دانشگاه شاهرود و هیأت رایه البصیره دانشگاهیان شهرستان در برگزاری مراسم عزاداری شب پنجم محرم در مسجد دانشگاه علوم پزشکی همکاری می کنند.

بسیج اساتید دانشگاه شاهرود و هیأت رایه البصیره دانشگاهیان شهرستان در برگزاری مراسم عزاداری شب پنجم محرم همکاری و مشارکت می کنند.

در این مراسم که به همت هیأت رایه البصیره از شب دوم تا شب هفتم محرم با حضور دانشگاهیان در مسجد دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار می شود، اساتید و کارکنان دانشگاه های شهرستان ضمن استفاده از مراسم عزاداری و قرائت زیارت عاشورا از سخنرانی حجت الاسلام ابوالقاسمی استفاده می کنند.

مراسم یکشنبه 26 مهرماه همزمان با شب پنجم محرم که در شاهرود به نام حضرت اباالفضل العباس (ع) سقا و علمدار دشت کربلا برگزار می شود، از ساعت 18:30 توسط بسیج اساتید دانشگاه شاهرود برگزار می گردد.