اخبار و رویدادها: جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی دانشکده مهندسی عمران

جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی دانشکده مهندسی عمران
یکشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۴- ۰۹:۵۹:۲۷

جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی دانشکده مهندسی عمران

جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی دانشکده مهندسی عمران دوشنبه 20 مهرماه در تالار اقاقیا دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه پس از خوش آمد گویی رئیس دانشکده، مدیر گروه آموزشی سازه و مشاوران فرهنگی و علمی دانشکده به تشریح مقررات آموزشی و برنامه های علمی و فرهنگی دانشکده پرداختند و دانشجویان ورودی با اعضای هیات علمی، کارکنان و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشکده آشنا گردیدند.

همچنین مسئولین مرکز مشاوره دانشجویی نیز ضمن تشریح برنامه ها و فعالیت های این مرکز از دانشجویان جهت ارتباط نزدیک تر با آن مرکز بمنظور طرح مسائل و مشکلات و نقطه نظرات خود دعوت به عمل آوردند.

در بخش دیگری از برنامه یکی از کارشناسان کتابخانه مرکزی به معرفی خدمات قابل ارائه به دانشجویان و مقررات مربوطه پرداخت .

در این جلسه از 15 نفر از دانشجویان برتر علمی در دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد عمران با اهدای جایزه و لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.