اخبار و رویدادها: آغاز پیش ثبت نام ترم بهمن حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه شاهرود

آغاز پیش ثبت نام ترم بهمن حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه شاهرود
شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۴- ۱۱:۵۲:۱۷

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه شاهرود از آغاز پیش ثبت نام ترم بهمن در این حوزه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، حجت الاسلام سید علی رضا میرباقری با اعلام خبر آغاز پیش ثبت نام ترم بهمن حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه شاهرود افزود: دانشجویان پذیرفته شده در این مرکز  60واحد درسی را از جمله کلام اسلامی و اعتقادات با رویکرد جدید کلامی، فقه واحکام اسلامی، معارف قرآن، جریان شناسی فکری و فرهنگی و سیاسی، تاریخ اسلام، سیره معصومین (ع)، آشنایی با فلسفه اسلامی، عرفان اسلامی و مکاتب غرب می گذرانند و در کنار آنها با دروس پایه برای ورود به معارف مکتب اهل البیت (ع)مانند صرف، نحو، منطق و اصول فقه آشنا می شوند.

وی انجام فعالیت های پژوهشی، برگزاری اردوهای زبارتی وسیاحتی، طرح تدبر در قرآن، برگزاری مراسم معنوی مانند مراسم دعا، سوگواری و اعتکاف را از دیگر برنامه های حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان شاهرود برشمرد.

حجت الاسلام میرباقری اظهار داشت: حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به‌عنوان یکی از مراکز آموزشی ـ تربیتی از سال 89 در دانشگاه شاهرود تاسیس و در حال حاضر با تعداد حدود 200 نفر معرفت جو رسالت خود را مقدم بر حرکت علمی ـ ارزشی قرار داده است.

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه شاهرود افزود: تلاش حوزه دانشجویی فراهم کردن فضای معنوی و دینی توام با نشاط علمی جهت تحصیل علوم دینی دانشجویان است.

وی تصریح کرد: رهاورد چندین سال تجربه فعالیت‌‌های آموزشی و تربیتی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در سراسر کشور برگزاری دوره‌های آموزشی با امتیازات و ویژگی هایی از جمله برنامه‌ریزی، محتوا وسرفصل های متناسب با شرایط دانشجویی، است.

وی در پایان خاطر نشان کرد:
علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام ترم بهمن 94 می‌توانند به نشانیhttp://sm.hodat.ir/Account/LogOnمراجعه نمایند