اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم سوگواری امام حسین(ع) در دانشگاه شاهرود

برگزاری مراسم سوگواری امام حسین(ع) در دانشگاه شاهرود
شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۴- ۰۹:۳۵:۱۳

مراسم سوگواری شهادت امام حسین(ع) به همت هیات دانشجویی فاطمیون دانشگاه شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، مراسم عزاداری و سوگواری شهادت امام حسین(ع) و 72 تن از یاروان وفادارش از شب اول محرم به مدت 10 شب به همت هیات دانشجویی فاطمیون، ساعت 19 و 30 دقیقه در مسجد پیامبر اعظم(ص) این دانشگاه برگزار می شود.

در این مراسم حجت الاسلام حسام به تبیین فلسفه قیام امام حسین(ع) و همچنین حوادث عاشورا می پردازد.

مسعود صفری فرد مداح اهل بیت(ع) هم در این مراسم در وصف امام حسین(ع) و یاران باوفایش نوحه سرایی می کند.

همچنین به همین مناسبت مراسمی از سوی پایگاه مقاومت ظفر بسیج کارکنان در دانشگاه همراه با مراسم روح بخش زیارت عاشورا و عزاداری از روز شنبه بیست و پنجم مهرماه به مدت 10 روز، ساعت 7 و 30 دقیقه در مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه برگزار می شود.

مراسمی نیز به همت هیأت رایه البصیره دانشگاهیان شهرستان شاهرود از پنجشنبه 23 مهرماه سال جاری همزمان با دومین شب ماه محرم از ساعت 18 و 30 در مسجد دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار می شود.

حجت الاسلام ابوالقاسمی سخنران این مراسم است.

تعزیه خوانی و مراسم عزاداری در دانشکده های مختلف دانشگاه، حرکت دسته های عزاداری در محوطه دانشگاه، قرائت زیارت عاشورا، حضور مبلغ و سخنرانی از دیگر برنامه هایی است که به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به مناسبت سوگواری ایام شهادت امام حسین(ع) و یاران باوفایش برگزار می شود.