اخبار و رویدادها: برگزاری دوره های آموزشی زبان های خارجی در دانشگاه شاهرود

برگزاری دوره های آموزشی زبان های خارجی در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۴- ۱۵:۳۲:۰۶

دبیر انجمن علمی دانشجویی زبان شاهرود از برگزاری دوره های آموزشی زبان های انگلیسی، آلمانی و فرانسوی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، رامین یونسیان با اعلام خبر برگزاری دوره های آموزشی زبان های خارجی توسط انجمن علمی دانشجویی زبان این دانشگاه افزود: تعیین سطح رایگان و ثبت نام دوره های زبان انگلیسی از تاریخ هیجدهم مهرماه تا بیست و یکم این ماه در محل تالار جنبی انجمن های عملی است.

وی تصریح کرد: این دوره ها از کلاس ها در قالب 20 جلسه و با حضور استادان مجرب و با سابقه ودارای مدارک بین المللی برگزار می شود.

یونسیان اظهار داشت: دوره آمادگی مهارت های آزمون IELTS در چهارچوب مهارت writing speaking و listening  توسط دکتر سید وحید قوشخانه ای دانشجوی دکترای برق دانشگاه و مدرس کانون زبان برگزار خواهد شد.

دبیر انجمن علمی دانشجویی زبان گفت:تعیین سطح و ثبت نام این دوره در روزهای نوزدهم و بیستم مهر انجام می شود.

وی تصریح کرد: دوره های آموزش زبان فرانسوی و زبان آلمانی هم در دو سطح و در قالب 15 جلسه ودوره تخصصی گرامر زبان انگلیسی نیز در قالب 10 جلسه در ترم جاری برگزار خواهد شد.

یونسیان گفت: ثبت نام و تعیین سطح همه دوره ها از 18 لغایت 21 مهرماه سال جاری در محل تالار جنبی  انجمن های علمی، روبروی ساختمان تحصیلات تکمیلی است.

دبیر انجمن علمی دانشجویی زبان با بیان اینکه  مدرسان این دوره همگی از اساتید مجرب و دارای مدرک بین المللی بوده  خاطر نشان کرد: کلاس ها از دوشنبه بیست و هفتم مهر آغاز خواهد شد.