اخبار و رویدادها: برگزاری اردوی توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه شاهرود

برگزاری اردوی توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه شاهرود
شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۴- ۱۴:۵۹:۲۷

برگزاری اردوی توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه شاهرود

مدیر امور فرهنگی دانشگاه شاهرود از برگزاری اردوی توجیهی دانشجویان جدید این دانشگاه در اردوگاه آموزشی دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر مهدی برادران افزود: اردوی توجیهی دانشجویان جدید این دانشگاه در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری طی دو روز و با هدف تقویت بنیه فرهنگی و اجتماعی دانشجویان، در اردوگاه آموزشی این دانشگاه برگزار شد.

وی تصریح کرد: دختران چهارشنبه پانزدهم مهرماه سال جاری در دو نوبت صبح و عصر و پسران نیز پنج شنبه شانزدهم مهر در این اردوی فرهنگی، تفریحی و ورزشی حضور داشتند.

دکتر برادران برگزاری مسابقات ورزشی از جمله والیبال، هفت سنگ، فوتبال ایستاده، تنیس درجا، طناب بازی، هولاهوپ و دارت، مسابقه آشپزی ویژه دختران و غرفه معرفی آثار کانون دختران گل یاس و محیط زیست را از جمله برنامه های این اردو برشمرد.

مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه شاهرود افزود: در پایان برگزاری مسابقات ورزشی در هر رشته به 10 نفر بن جایزه پرداخت شد.