اخبار و رویدادها: آغاز ثبت نام دوره‌های تخصصی شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه شاهرود

آغاز ثبت نام دوره‌های تخصصی شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۹۴- ۱۱:۰۸:۱۳

رییس شاخه دانشجویی IEEEدانشگاه شاهروداز آغاز ثبت نام دوره‌های تخصصی این شاخه همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، مرتضی حسینی با اعلام خبرآغاز ثبت نام دوره‌های تخصصی شاخه دانشجویی IEEE این دانشگاه گفت: در ترم جاری سعی کردیم چندین دوره آموزشی برای مخاطبان گروه های برق، رباتیک، فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مکاترونیک و همچنین یک دوره برای مخاطبان و دانشجویان در رشته‌های گوناگون برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه برای این ترم هفت دوره تخصصی برنامه ریزی شده است اظهار داشت: از این میان  دوره «آموزش طراحی و ایجاد وبسایت» برای عموم دانشجویان علاقه‌مند در این زمینه مناسب و مفید خواهد بود.

حسینی تصریح کرد: دوره آموزشی و کاربردی بردهای Ardouino  نیز برای نخستین بار در دانشگاه  شاهرود این شهرستان برنامه‌ریزی شده و انتظار داریم با استقبال خوب دانشجویان فنی و مهندسی همراه شود.

رییس شاخه دانشجویی IEEEدانشگاه شاهرود افزود: سعی کردیم در برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از مدرسان برتر شهرستان استفاده کنیم و امیدوار هستیم با برگزاری دوره‌ها به صورت کارگاهی و عملی شاهد برگزاری با کیفیت این دوره‌ها و رضایت مندی شرکت کنندگان باشیم.

وی در ادامه بیان داشت:در پایان دوره‌ها از سوی شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه شاهرود، به شرکت کنندگان گواهینامه انگلیسی اعطا خواهد شد.

حسینی برنامه دوره‌های تخصصی شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه شاهرود را  بدین شرح اعلام کرد:

ـ یکشنبه‌ها از ساعت 18 تا 20 : آموزش پیشرفته میکروکنترلر AVR با کامپایلر CodeVision

ـ دوشنبه‌ها از ساعت 18 تا 20 : آموزش مقدماتی میکروکنترلر AVR با کامپایلر CodeVision

ـ دوشنبه‌ها از ساعت 18 تا 20 : آموزش مقدماتی برنامه نویسی اندروید

ـ سه‌شنبه‌ها از ساعت 18 تا 20 : آموزش مقدماتی نرم افزار Matlab

ـ چهارشنبه‌ها از ساعت 18 تا 20 : آموزش کاربردی بردهای Ardouino

ـ پنجشنبه‌ها از ساعت 14 تا 16 : آموزش مقدماتی میکروکنترلر PIC با کامپایلر MikroC

ـ پنجشنبه‌ها از ساعت 16 تا 18 : آموزش طراحی و ایجاد وبسایت

وی در پایان خاطر نشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند نسبت به مطالعه سرفصل‌ها و رئوس مطالب ارائه شده، آشنایی با مدرسان و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی شاخه به نشانی http://ieee.shahroodut.ac.ir مراجعه کنند.