اخبار و رویدادها: برگزاری دعای توسل جهت سلامتی مفقودین حادثه منا در دانشگاه شاهرود

برگزاری دعای توسل جهت سلامتی مفقودین حادثه منا در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۹۴- ۰۹:۰۶:۳۰

مراسم پرفیض دعای توسل جهت سلامتی مفقودین حادثه منا در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، با نیت سلامتی مفقودین حادثه منا به ویژه مجید یونسیان کارشناس اداره کل امور فرهنگی این دانشگاه، دعای توسل به پیامبر اکرم(ص) و   ائمه اطهار(ع) در مسجد دانشگاه برگزار شد.

این مراسم سه شنبه هفتم مهرماه سال جاری بعد از نماز ظهر  و عصر با حضور حاج حسین یزدانی مداح اهل بیت(ع) در محل مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه شاهرود برگزار شد.

حادثه منای در روز پنج شنبه دوم مهرماه 1394 به دلیل ازدحام جمعیت در طی حج و مراسم رمی جمرات در منطقه منا شهر مکه رخ داد که متاسفانه در این حادثه تعداد زیادی از زائران ایرانی کشته، زخمی و تعدادی نیز مفقود شدند.

مجید یونسیان کارشناس اداره کل امور فرهنگی دانشگاه شاهرود جزء مفقودین حادثه منا بوده و متاسفانه تا کنون به کاروان خود مراجعت نکرده است.