اخبار و رویدادها: اولین گردهمایی تعامل دانشگاه شاهرود با صنایع استان سمنان

اولین گردهمایی تعامل دانشگاه شاهرود با صنایع استان سمنان
دوشنبه ۶ مهر ۱۳۹۴- ۱۴:۰۵:۲۵

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شاهرود از برگزاری اولین گردهمایی تعامل این دانشگاه با صنایع استان سمنان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر محمود رحیمی افزود: اولین گردهمایی تعامل این دانشگاه با صنایع استان سمنان چهارشنبه هشتم مهرماه سال جاری در  تالار دانشکده  معدن  این دانشگاه برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: بررسی راه کارهای لازم جهت اجرای پروژه های تحقیقاتی – کاربردی مورد نیاز صنایع معرفی تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه شاهرود جهت رفع نیازهای صنایع استان سمنان، بررسی نقش بازوی پژوهشی دانشگاه در جهت تقویت واحدهای R&D کارخانجات و  تبیین راهکارهای لازم جهت تربیت و بکارگیری نیروی انسانی متخصص مورد نیاز صنایع از مهمترین اهداف برگزاری این گردهمایی است.

رحیمی بحث و تبادل نظر در خصوص راه اندازی و تجهیز مراکز آموزشی و پژوهشی مورد نیاز واحدهای صنعتی، شناسایی راهکارهای لازم در زمینه برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت مورد نیاز صنایع و بحث و بررسی راهکارهای عملیاتی جهت تسهیل معرفی کارآموزان به مراکز صنعتی را از دیگر اهداف برگزاری این گردهمایی عنوان کرد.