اخبار و رویدادها: پذیرش یک هزار و 900دانشجوی ارشد و دکتری در دانشگاه شاهرود

پذیرش یک هزار و 900دانشجوی ارشد و دکتری در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۹۴- ۱۰:۵۶:۱۵

پذیرش یک هزار و 900دانشجوی ارشد و دکتری در دانشگاه شاهرود

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهرود از معرفی حدود یک هزار و 900 نفر دانشجوی پذیرفته شده در مقاطع ارشد و دکتری برای سال تحصیلی جدید در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر محمد عطایی با بیان اینکه حدود یک هزار و 900 دانشجوی ارشد و دکتری توسط سازمان سنجش و آموزش کشور به این دانشگاه معرفی شدند افزود: این تعداد در دوره های روزانه، نوبت دوم، الکترونیکی و پردیس خودگردان تحصیل خواهند کرد.

وی ظرفیت دانشگاه شاهرود در رشته کارشناسی در سال تحصیلی جدید را نیز بیش از یک هزار و 700 نفر در 56 رشته گرایش عنوان کرد و افزود: این تعداد در دو نوبت روزانه و شبانه پذیرفته شدند.