اخبار و رویدادها: دفاع دانشجوی ارشد «برنامه ریزی سیستم های اقتصادی »دانشگاه شاهرود

دفاع دانشجوی ارشد «برنامه ریزی سیستم های اقتصادی »دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۴- ۱۱:۴۱:۵۴

منیره احمدی اولین دانشجوی "رشته برنامه ریزی سیستم های اقتصادی" در دانشگاه شاهرود از رساله خود با عنوان"عوامل موثر بر رشد صنایع مصرفی ایران" دفاع کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، در جلسه دفاع اولین دانشجوی رشته "برنامه ریزی سیستم های اقتصادی" این دانشگاه که با حضور هیأت داوران در دانشکده صنایع و معادن برگزار شد دکتر علی دهقانی به عنوان استاد راهنما و دکتر محمد مولایی نیز  استاد مشاور بودند.

منیره احمدی در این پایان نامه به بررسی تاثیر اندازه بازار، درجه تمرکز، هزینه های تبلیغات و نیز هزینه های تحقیق و توسعه بر رشد فروش صنایع مصرفی ایران پرداخته است.

همچنین در این پایان نامه در مدل سازی از روش های گشتاورهای تعمیم یافته در داده های تابلویی استفاده شده است.