اخبار و رویدادها: گشایش نمایشگاه طلوع مهر در دانشگاه شاهرود

گشایش نمایشگاه طلوع مهر در دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۴- ۱۲:۰۱:۲۷

گشایش نمایشگاه طلوع مهر در دانشگاه شاهرود

همزمان با آغاز ثبت نام دانشجویان جدیدا الورود به دانشگاه شاهرود نمایشگاهی با عنوان "طلوع مهر" در این دانشگاه گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، گشایش نمایشگاه"طلوع مهر" با هدف معرفی فعالیت های  معاونت فرهنگی این دانشگاه به دانشجویان برپا شده است.

عمکرد معاونت فرهنگی دانشگاه شاهرود در قالب تصویر، دستاوردهای کانون دختران یاس شامل غرفه طراحی، تزئین لباس، کاشی معرق، کوئیلینگ، ویترای روی شیشه و سفال، کارگاه چرم دوزی و پاتوق کتاب را می توان از جمله آثار ارائه شده در این نمایشگاه برشمرد.

همچنین در نمایشگاه "طلوع مهر" 30 تابلو از  جاذبه های گردشگری، اماکن تاریخی و مذهبی شهرستان شاهرود به نمایش گذاشته است.

این نمایشگاه تا اول مهر ماه سال جاری در محل کانون دختران گل یاس دانشگاه شاهرود ادامه دارد.