اخبار و رویدادها: تجهیز دانشکده صنایع و مدیریت دانشگاه شاهرود

تجهیز دانشکده صنایع و مدیریت دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۴- ۱۱:۴۳:۴۲

تجهیز دانشکده صنایع و مدیریت دانشگاه شاهرود

رییس دانشکده صنایع و مدیریت دانشگاه شاهرود از تجهیز این دانشکده همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود،  دکتر رضا شیخ افزود: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، کلاس های دانشکده صنایع و مدیریت این دانشگاه به وسیله نصب ویدئو پرژکتور وپرده LCD مجهز شد.

وی نصب آسانسور، نصب شش دستگاه  اکسس پوینت (سیستم سرویس گیرنده) و همچنین تجهیز کلاس ها به سیستم برودتی را از دیگر اقداماتی برشمرد که  در دانشکده صنایع و مدیریت شاهرود انجام شده است.

دکتر شیخ تصریح کرد: همچنین  فضای دانشکده به وسیله  تابلوهایی از جاذبه های گردشگری و اماکن تاریخی و مذهبی شهرستان شاهرود آراسته شده است.

رییس دانشکده صنایع و مدیریت دانشگاه شاهرود تعداد دانشجویان جدید الورود به این دانشکده را 190 نفر در مقطع کارشناسی و 125 نفر را نیز در مقطع کارشناسی ارشد بیان کرد و گفت: این تعداد در رشته  های حسابداری،  مدیریت صنعتی در مقطع کارشناسی و اقتصاد، مدیریت صنعتی و MBA، در دوره کارشناسی ارشد تحصیل خواهند کرد.