اخبار و رویدادها: برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در دانشگاه شاهرود

برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۴- ۱۲:۰۰:۵۸

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهرود و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش کشور از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش همزمان با سراسر کشور در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر محمد عطایی افزود: آزمون استخدامی آموزش و پرورش 94، جمعه بیست و هفتم شهریور ماه همزمان با سراسر کشور در ساختمان شهدای هسته ای (دانشکده فیزیک) این دانشگاه برگزار می شود.

وی با بیان اینکه 810 نفر در این آزمون با هم به رقابت خواهند پرداخت، اظهار داشت: از این تعداد 370 نفر را دختران و 440 نفر را نیز پسران تشکیل می دهند.

دکتر عطایی افزود: تعداد 80 نفر از کارکنان دانشگاه شاهرود جزء عوامل اجرایی آزمون هستند.

نماینده تام الاختیار دانشگاه شاهرود با بیان اینکه آزمون جمعه بیست و هفتم شهریور ماه راس ساعت 9 صبح آغاز می شود تصریح کرد: از تمام شرکت کنندگان در آزمون درخواست می شود قبل از ساعت 9 در محل آزمون حضور داشته باشند.