اخبار و رویدادها: مقام برتر تیم دانشگاه شاهرود در المپیاد ورزش های همگانی کشور

مقام برتر تیم دانشگاه شاهرود در المپیاد ورزش های همگانی کشور
یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۴- ۱۱:۵۷:۵۳

مقام برتر تیم دانشگاه شاهرود در المپیاد ورزش های همگانی کشور

کارشناس تربیت بدنی دانشگاه شاهرود از کسب سه مقام انفرادی توسط تیم این دانشگاه در دومین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه های کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، معصومه ناظمی افزود: تیم این دانشگاه توانست در دومین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه های کشور که  از شانزدهم شهریور ماه سال جاری به مدت  سه روز در بابلسر برگزار شد در رشته های انفرادی صاحب سه مقام شود.

وی تصریح کرد:  در این دوره از المپیاد بیش از 300 دانشجوی دختر از 58 دانشگاه کشور در چهار رشته لی لی تعادلی، چرخ تانک،  شاربولینگ و دارت با هم رقابت کردند.

ناظمی اظهار داشت: در پایان از بین 300 دانشجوی شرکت کننده 30 نفر در رشته های انفرادی دارت و شاربولینگ به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند که از این میان مهلا نادعلی و مهلا سرو نازخرازی قزوین هر دو در رشته مهندسی معماری از دانشگاه شاهرود به ترتیب مقام های یازدهم و بیست و دوم را بدست آوردند.

کارشناس تربیت بدنی دانشگاه شاهرود یکی از ویژگی‌های بارز این المپیاد  را حضور معلولان در کنار سایر شرکت‌کنندگان دانست و اضافه کرد: در میان شرکت کنندگان معلول نیز زکیه عالی پور بابادی دانشجوی مهندسی کشاورزی دانشگاه شاهرود در رشته فریزبی به مقام سوم دست یافت.

تیم دانشجویان دختر دانشگاه شاهرود به سرپرستی و مربیگری معصومه ناظمی در دومین المپیاد همگانی دختران دانشجویان سراسر کشور شرکت کرده بود.