اخبار و رویدادها: رقابت های بسکتبال لیک دسته دو باشگاه های کشور در دانشگاه شاهرود

رقابت های بسکتبال لیک دسته دو باشگاه های کشور در دانشگاه شاهرود
شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴- ۱۴:۰۶:۴۰

رقابت های بسکتبال لیک دسته دو باشگاه های کشور در دانشگاه شاهرود

رقابت های بسکتبال لیک دسته دو دختران باشگاه های کشور به میزبانی شاهرود در دانشگاه این شهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، مسابقات بسکتبال لیگ دسته 2 باشگاه های کشور بیست و یکم و بیست و دوم  مرداد ماه سال جاری در سالن فجر این دانشگاه با  حضور تیم های قرچک ورامین، نکاء مازندران، پالایش نفت آبادان، پیکان تهران، وزارت نیرو، هیئت بسکتبال قزوین و طراوت شاهرود در دو وقت صبح و بعد از ظهر برگزار شد.

در گام نخست این رقابتها تیم طراوت شاهرود موفق شد با اقتدار و با کسب نتیجه 52 بر 41 در مقابل حریف خود تیم نکاء مازندران به پیروزی دست یابد.

رقابت های لیگ دسته دوم بانوان با حضور 12 تیم و در دو گروه 6 تیمی از چهارشنبه بیست و یکم مردادماه سال جاری  به میزبانی شهرهای شاهرود، تهران و مشهد در حال برگزاری است.
در این رقابت های تیم هایی از قرچک، مجموعه فرهنگی ورزشی حاج حسن، پالایش نفت آبادان، هیات بسکتبال جنوب شرق تهران، طراوت شاهرود، وزارت نیرو، هیات بسکتبال شیراز، ارشیا همدان، نادر شیمی قم، هیات بسکتبال خراسان رضوی، هیات بسکتبال یزد و هیات بسکتبال جاجرم حضور دارند.