اخبار و رویدادها: تیم کوهنوری کارکنان دانشگاه شاهرود عازم صعود به قله سبلان

تیم کوهنوری کارکنان دانشگاه شاهرود عازم صعود به قله سبلان
شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴- ۱۱:۱۱:۴۳

تیم کوهنوری کارکنان دانشگاه شاهرود عازم صعود به قله سبلان

سرپرست تیم کوهنوردی کارکنان دانشگاه  شاهرود از عزیمت این تیم جهت صعود به قله چهار هزار متری سبلان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، یوسف محسنی راد افزود: تیم کوهنوردی کارکنان این دانشگاه دوشنبه بیست و ششم مردادماه سال جاری عازم صعود به قله سبلان، سومین قله  بلند ایران می شود.

وی با بیان اینکه علاقمندان می توانند  جهت ثبت نام به  سرپرست گروه مراجعه کنند اظهار داشت: افرادی که قبلا با تیم به ارتفاعات بالا صعود کردند با تاییدات سرپرست، نیاز به تست های بدنی ندارند ولی از بقیه متقاضیان تست لازم به عمل می آید.

محسنی راد تصریح کرد: تیم کوهنوردی دانشگاه شاهرود با 23 سال سابقه فعالیت و 25 عضو، تا کنون به قله های مختلفی از جمله قله سه  هزارو 946 متری شاهوار صعود کرده است.

سبلان از کوه های مرتفع ایران است که در شمال غرب این کشور و در بین استان اردبیل و آذربایجان شرقی قرار دارد و با چهار هزارو 811 متری به عنوان سومین قله مرتفع ایران به حساب می آید.