اخبار و رویدادها: انتشار نشریه «پژوهش های ژئوفیزیک کاربردی» دردانشگاه شاهرود

انتشار نشریه «پژوهش های ژئوفیزیک کاربردی» دردانشگاه شاهرود
یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴- ۱۷:۱۹:۳۹

اخذ مجوز یک نشریه علمی پژوهشی در دانشگاه شاهرود

رئیس مرکز مجلات علمی و چاپ نشر دانشگاه شاهرود از از اخذ مجوز انتشار  نشریه «پژوهش های ژئوفیزیک کاربردی»در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر ناصر گودرزی گفت: دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک  دانشگاه پس  از جلب موافقت و مشارکت انجمن ژئوفیزیک ایران در انتشار نشریه­ای علمی- پژوهشی و تخصصی تحت عنوان "پژوهش­های ژئوفیزیک کاربردی"، موفق  به اخذ مجوزهای لازم به منظور انتشار این نشریه از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.

وی تصریح کرد: هدف اصلی این نشریه، شناساندن فعالیت ها، پژوهش‌ها و نوآوری‌ها در پیشبرد و توسعه ژئوفیزیک کاربردی و علوم وابسته در کشور به‌صورت مقالات علمی- پژوهشی است.

دکتر گودرزی  چاپ آخرین دستاوردهای پژوهشی جدید، اصیل و بدیع (دارای نوآوری) در زمینه ژئوفیزیک کاربردی در دنیا و به ویژه در ایران به منظور ارتقاء این علم در کشور و افزایش سطح دانش و توانایی پژوهشی افراد متخصص در این زمینه را  از دیگر اهداف این نشریه عنوان کرد.

رئیس مرکز مجلات علمی و چاپ نشر دانشگاه شاهرود گفت: بنابراین با توجه به حیطه ژئوفیزیک کاربردی، محدوده موضوعی مقالات این نشریه اختصاص به بخش­های مختلف ژئوفیزیک کاربردی در زمینه اکتشافات زیرسطحی از جمله مواد معدنی، هیدروکربوری، آب­های زیرزمینی و منابع زمین­گرمایی و بررسی­های متنوع مهندسی، زیست­محیطی، زمین­شناسی و سایر کاربردها  دارد.

وی افزود: همچنین این نشریه، شاخه­ های مختلف ژئوفیزیک کاربردی از جمله لرزه ­شناسی،  گرانی‌سنجی، ژئومغناطیس، ژئوالکتریک و الکترومغناطیس و دیگر شاخه ­های مرتبط را  نیز پوشش خواهد داد.

دکتر گودرزی اظهار داشت: این نشریه به مدیر مسئولی دکتر علی رضا عرب امیری و سردبیری دکتر ابوالقاسم کامکار روحانی است.

رئیس مرکز مجلات علمی و چاپ نشر دانشگاه شاهرود ادامه داد: دکتر علیرضا عرب­ امیری (دانشیار)، دکتر ابوالقاسم کامکار روحانی (دانشیار) و دکتر حمید آقاجانی (استادیار) از دانشگاه شاهرود، آقای دکتر سعید میرزایی (دانشیار) از پژوهشکده علوم ­پایه جهاد دانشگاهی دانشگاه شهید بهشتی، آقایان دکتر محمد کاظم حفیظی (استاد)، دکتر حمیدرضا سیاه­کوهی (استاد)، دکتر وحید ابراهیم ­زاده اردستانی (استاد) و  دکتر علی مرادزاده (استاد) از دانشگاه تهران از اعضای هیات تحریریه نشریه "پژوهش های ژئوفیزیک کاربردی" در دانشگاه شاهرود هستند.