اخبار و رویدادها: فراخوان خرید خدمات (چاپ و تکثیر) دانشگاه شاهرود

فراخوان خرید خدمات (چاپ و تکثیر) دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴- ۱۰:۳۴:۵۱

فراخوان خرید خدمات (چاپ و تکثیر) دانشگاه شاهرود

فراخوان خرید خدمات (چاپ و تکثیر)

دانشگاه شاهرود در راستای اجرای بند (د) ماده 20 قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران و همچنین توسعه کمی و کیفی خدمات خود و کاهش حجم تصدی های دولت و سیاست ابلاغی از سوی وزارت متبوع در نظر دارد خدمات مورد نیاز مرکز چاپ ونشر خود را که شامل :

1)   انتشارات مرکزی واقع در پردیس اصلی دانشگاه

2)   پردیس جدید فناوری های نوین

3)   پردیس دانشکده کشاورزی واقع در بسطام

از طریق مشارکت بخش خصوصی خریداری نماید. لذا بدین وسیله از کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی واجد صلاحیت دعوت بعمل می آید حداکثر ظرف مدت 10 روز از تاریخ نشر آگهی (18/5/94) تا پایان وقت اداری 26/5/94 روزدوشنبه درخواست و ارائه نرخ پیشنهادی خود را کتباًطبق جدول شماره (1) اعلام و به مرکز چاپ و نشر دانشگاه واقع در حوزه معاونت پژوهشی و فناوری  دانشگاه شاهرود تحویل نمائید.

ضمناً یک فقره چک ضمانت شرکت در مزایده به مبلغ 30،000،000 ریال معادل سه میلیون تومان هنگام تحویل مدارک به مسئول دفتر معاونت پژوهشی نیز باید تحویل گردد. در صورت برنده شدن در مزایده و انصراف، چک تحویلی وصول می گردد.

جهت کسب اطلاعات و بازدید از فضاها و امکانات می توانید شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10-12 به این مرکز مراجعه نمایند.

همچنین در صورت داشتن هر گونه سوال با شماره تلفن مستقیم 32396220و  شماره دانشگاه 9 - 32392204 و داخلی 2353 با مرکز چاپ و نشر تماس حاصل نمائید.

شرایط خرید خدمات چاپ و تکثیر

1)  مدت زمان خرید خدمات یکسال کامل شمسی می باشد. که هنگام عقد قرارداد، 12 عدد چک به مبلغ اجاره باید به مسئول انتشارات تحویل گردد.

2)   روش واگذاری مکان بصورت قرارداد اجاره خواهد بود.

3)   میزان مال الاجاره براساس بالاترین  قیمت پیشنهادی که قیمت پایه 20،000،000 ریال می باشد تعیین

می گردد.

4)   طرف قرارداد حق واگذاری مکان را به سایر اشخاص ندارد.

5)   پیشنهاد دهنده قیمت باید فهرست کاملی از امکانات خود را به همراه مدارک ارسال نماید. (فرم پیوست تایپ شده)

6)   حفظ حراست از امکانات و اموال موجود در مکانهای واگذار شده به عهده طرف قرارداد می باشد.

7)   بکارگیری پرسنل برای ارائه خدمات باید با هماهنگی مرکز چاپ و نشر باشد (قبل از بکارگیری اسامی و مشخصات پرسنل ارائه شود.)

8)   رعایت شئونات اسلامی و مقررات دانشگاه برای عوامل اجرایی طرف قرارداد الزامی است و در صورت عدم رعایت مقررات پس از دوبار تذکر به طرف قرارداد وی مکلف به جایگزینی می باشد.

9)   طرف قرارداد می تواند به منظور جلب مشتری و ارائه خدمات مطلوب با هزینه خود نسبت به فضاسازی مناسب  در مکانهای دراختیار قرارداد شده، اقدام نماید.

10)               طرف قرارداد مکلف به تامین کاغذ ، لوازم مصرفی ، کامپیوتر ، چاپگر و دستگاه تکثیر و هر گونه ابزار مورد نیاز برای ارائه کلیه خدمات مرتبط  را تامین نماید.

11)               طرف قرارداد برای پرسنل خود مکلف به رعایت مقررات قانون کار و تامین اجتماعی است مسئولیت و عواقب عدم رعایت آن بعهده وی خواهد بود.

12)               در صورت بروز هر گونه خسارت به اماکن دانشگاه ، طرف قرارداد مکلف به جبران آن خواهد بود.

13)               طرف قرارداد موظف است در هر زمان که دانشگاه نیاز به خدمات ویژه و یا موارد اظطراری داشته باشد، نسبت به تامین آن اقدام نماید.

14)               به منظور جلوگیری از بروز حوادث احتمالی مانند آتش سوزی ، برق گرفتگی و ...طرف قرارداد تمهیدات لازم اندیشیده شود.

15)               ارائه مدرک سوء پیشینه ، عدم اعتیاد پرسنل الزامی است.

16)               نظارت  بر اجراء کمیت و کیفیت خدمات چاپ و نشر به عهدهمرکز چاپ و نشردانشگاهمی باشد.

17)               در صورت عدم رضایت از کمیت و کیفیت ، خسارت وارده به اشخاص بر اساس تشخیص ناظرجریمه می شود.

18)               اشخاص پیشنهاد دهنده باید برابر فرم پیوست نسبت به ارائه قیمت بابت خدمات چاپ و تکثیر تعیین شده اقدام و در پاکت لاک و مهر شده پیشنهاد خود را تحویل نماید.

19)پیشنهادات مبهم ، ناقص و مشروط مورد قبول قرار نمی گیرد.

20) زمان مراجعه صرفاًساعات اداری در ایام هفته (شنبه لغایت چهارشنبه )می باشد.

21) نتیجه واگذاری  حداکثر ظرف یک هفته پس از آخرین مهلت تعیین شده، اعلام می گردد.

22) تضمین لازم حسب تشخیص دانشگاه در هنگام انعقاد قرارداد اخذ می شود.

23) دانشگاه شاهرود حق فسخ قرارداد را به صورت یک طرفه در صورت بروز هر گونه مشکل را در مدت اجاره را دارد.

24) کلیه فرمهای مناقصه  باید تایپ شده باشد در غیر اینصورت قابل قبول نمی باشد.

فهرست اموال و تجهیزات

معاونت محترم پژوهشی و فناوری

با سلام

احتراماً ، بدین وسیله فهرست اماکن و تجهیزاتی که اینجانب شرکت/ نام و نام خانوادگی   ..............................................

برای انجام خدمات مورد نظر در مرکز چاپ و نشر و اماکن تعیین شده مستقر خواهم نمود به شرح ذیل می باشد.

1)

2)