اخبار و رویدادها: تیم فوتسال کارکنان دانشگاه شاهرود قهرمان رقابت های منطقه سه کشور شد

تیم فوتسال کارکنان دانشگاه شاهرود قهرمان رقابت های منطقه سه کشور شد
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴- ۱۵:۰۱:۳۶

تیم فوتسال کارکنان دانشگاه شاهرود قهرمان رقابت های منطقه سه کشور شد

تیم فوتسال کارکنان دانشگاه شاهرود در رقابت های منطقه سه کشور مقام قهرمانی را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، رقابت های فوتسال کارکنان منطقه سه کشور با حضور پنج تیم از دانشگاه های  بجنورد، کاشمر، مشهد، بیرجند و شاهرود از سیزدهم مردادماه سال جاری به مدت پنج روز  در  سالن دانشگاه آزاد اسلامی کاشمر برگزار شد که در نهایت تیم این دانشگاه توانست با غلبه بر حریفان خود به مقام قهرمانی برسد.

در این رقابت ها که به صورت دوره ای برگزار شد، تیم کارکنان دانشگاه شاهرود در بازی اول خود مقابل تیم بجنورد با نتیجه شش بر یک حریف خود را مغلوب کرد.

در بازی دوم نیز تیم دانشگاه شاهرود و  تیم بیرجند رو در روی هم قرار گرفتند  که در نهایت تیم  دانشگاه شاهرود  با نتیجه 9 بر صفر تیم دانشگاه بیرجند را شکست داد.

در بازی سوم هم تیم کارکنان دانشگاه شاهرود در مقابل تیم کاشمر با نتیجه 11 بر دو از سد تیم حریف گذشت.

و در نهایت در بازی آخر تیم دانشگاه شاهرود در یک بازی جذاب و پر گل مقابل تیم مشهد قرار گرفت و مقتدرانه  با نتیجه 5 بر 0 تیم حریف را مغلوب و قهرمان این دوره از رقابت ها شد.

بدین ترتیب تیم بجنورد و مشهد نیز به ترتیب مقام های دوم و سوم  رقابت های فوتسال منطقه سه کشور را از آن خود کردند.