اخبار و رویدادها: اطلاعیه شماره 1 نحوه برگزاری ترم تابستان 94 دانشجویان مجازی

اطلاعیه شماره 1 نحوه برگزاری ترم تابستان 94 دانشجویان مجازی
چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۴- ۰۹:۲۰:۲۳

اطلاعیه شماره 1 نحوه برگزاری ترم تابستان 94 دانشجویان مجازی

* به اطلاع کلیه دانشجویان محترم که در ترم تابستان نسبت به اخذ دروس به صورت مجازی اقدام نموده اند می‌رساند، اولین جلسه کلاسها مطابق جدول زمانبندی که در فایل ذیل قابل مشاهده می باشد به صورت حضوری بوده و در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 4 و 5 مردادماه در مرکز آموزشهای الکترونیکی برگزار می گردد. علاوه بر این کلاس های آموزش سیستم نیز در نظر گرفته شده است، که در آن نحوه برگزای کلاسها و نحوه استفاده از سیستمها توضیح داده می شود. حضور تمام دانشجویان در این کلاسها الزامی می باشد.

محل برگزاری کلاسهای حضوری در مرکز آموزشهای الکترونیکی(دانشکده مجازی) می باشد.

همچنین برای هر درس محتوا اصلی بصورت دی وی دی روز جلسه حضوری در اختیار دانشجویان قرار می گیرد، در طول هفته نیز یک جلسه آنلاین برای هر درس برگزار می گردد.

برنامه کلاسهای حضوری دانشجویان مجازی ترم تابستان 94

آموزش سیستم (زبان+فیزیک1) کلاس 3

آموزش سیستم (ریاضی 1) کلاس 3

ریاضی 1  گروه 6 کلاس 1

* برنامه کلاسهای آنلاین ترم تابستان سال 94* (شروع کلاس های آنلاین سه شنبه 6 مرداد تا 11 شهریورماه)

ایام هفته

‌شنبه

آمار و احتمالات

یکشنبه

ریاضی 1

فیزیک 2

ریاضی 2 (گروه 1 معادل گروه 6 در سیستم گلستان)

فیزیک 1

دوشنبه

ریاضی 2 (گروه 2 معادل گروه 7 در سیستم گلستان)

ریاضی 2 (گروه 3 معادل گروه 8 در سیستم گلستان)

سه شنبه

زبان عمومی

معادلات (گروه 1 معادل گروه 6 در سیستم گلستان)

معادلات (گروه 2 معادل گروه 7 در سیستم گلستان)

* برای مشاهده گروه‌ها درسی به سیستم گلستان مراجعه نمایید.

جزئیات نحوه برگزاری ترم تابستان

بند 1) مهمترین قسمت، محتوای هر درس می باشد. که به شکل دی وی دی (معمولاً 2 عدد) و در قالب یک بسته آموزشی برای دانشجویان آماده گردیده است (بجز درس آمار و احتمالات)، این محتوا شامل ویدیو جلسات، اسلاید جلسات، جزوه‌های الکترونیکی، سوالات چند گزینه‌ای، تمرینات حل شده و نمونه سوالات امتحانی می‌باشد. این بسته‌های آموزشی منبع و مرجع اصلی درس می‌باشند، دانشجویان می‌بایست در طول دوره و همگام با استاد این محتوا را مطالعه نمایند. به طور میانگین دانشجو باید در طول هر هفته و پیش از کلاس‌های آنلاین هفتگی یک چهارم محتوا و جلسات موجود در دی وی دی ها را مطالعه نمایید. علاوه بر این در طول ترم، محتوای تکمیلی نیز برای هر درس در نظر گرفته می‌شود، که از طریق سیستم مدیریت یادگیری در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.

نکته 1) دانشجویان می بایست حضوراً به مرکز آموزشهای الکترونیکی مراجعه نموده و این دی وی دی ها را دریافت نمایند. در صورتی که امکان مراجعه حضوری برای خود دانشجو وجود ندارد، فرد دیگری می‌تواند به جای آن‌ها مراجعه نموده و این بسته‌ها را دریافت نمایند. و از طریق پست در اختیار دانشجو قرار دهد.

نکته 2) نام کاربری و رمز ورود به سیستم‌ مدیریت یادگیری و کلاس مجازی شماره دانشجویی می‌باشد، هر دانشجو باید بعد از اولین ورود به سیستم رمز عبور خود را تغییر دهد. حساب کاربری دانشجویان حداکثر تا روز پایان روز دوشنبه 5 مرداد ماه در سیستم‌ها فعال می‌گردد.

نکته 3) دانشجویان می توانند فایل‌های ویدویی راهنمای سیستم را از سایت آموزش‌های الکترونیکی و قسمت سیستم‌ها دانلود نموده و مشاهده نمایند که در استفاده از سیستم مشکلی نداشته باشند.

نکته 4) محتوای درس آمار و احتمالات در قالب دی وی دی آماده نمی باشد، و به صورت فایل آموزشی در طول هفته در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت.

بند 2) برای هر درس در طول بازه (6 مرداد تا 11 شهریورماه) 5 جلسه کلاس آنلاین تشکیل می‌گردد. در این جلسات به رفع اشکال دانشجویان و پرسش و پاسخ در زمینه محتوای اصلی درس (بسته‌های آموزشی توضیح داده شده در بند1) پرداخته می‌شود، همچنین در این جلسات اساتید درس مثال‌ها و توضیحات تکمیلی محتوا را نیز ارائه خواهند داد. حضور در این جلسات برای تمامی دانشجویان الزامی می‌باشد.

بند 3) امتحانات در تاریخ‌ها مشخص شده برای دانشجویان بصورت حضوری در مرکز آموزشهای الکترونیکی(دانشکده مجازی) برگزار می‌گردد.

*در صورت نیاز به توضیحات بیشتر از طریق سیستم پاسخگویی میکا اقدام نمایید.