اخبار و رویدادها: تهیه کتاب معرفی خدمات آزمایشگاهی دانشگاه شاهرود

تهیه کتاب معرفی خدمات آزمایشگاهی دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۴- ۱۲:۰۲:۲۸

تهیه کتاب معرفی خدمات آزمایشگاهی دانشگاه شاهرود

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شاهرود از تهیه کتاب معرفی خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی این دانشگاه با همکاری دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه و روابط عمومی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر محسن نظری افزود: کتاب معرفی خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی این دانشگاه به زودی به چاپ خواهد رسید.

وی تصریح کرد: این کتاب با هدف معرفی آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشکده های دانشگاه شاهرود گردآوری شده و برای تهیه کتاب معرفی خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه شاهرود چندین ماه کار کارشناسی با کمک دانشکده ها انجام شده است.

دانشگاه شاهرود با چهار پردیس صنعت و فناوری های نوین، علوم پایه و علوم انسانی، کشاورزی و منابع طبیعی، پردیس بین المللی و مرکز آموزش های  الکترونیکی دارای 13 هزار دانشجو در 163 رشته و گرایش در مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی در دو بخش روزانه و شبانه است.