اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم قرعه کشی طرح « رایحه ی رمضان3 » در دانشگاه شاهرود

برگزاری مراسم قرعه کشی طرح « رایحه ی رمضان3 » در دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۴- ۱۲:۳۹:۳۸

مدیر امور فرهنگی دانشگاه شاهرود از برگزاری مراسم قرعه کشی طرح « رایحه ی رمضان3 » با حضور رییس و کارکنان این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر مهدی برادران با بیان اینکه مراسم قرعه کشی طرح رایحه ی رمضان 3 ،سه شنبه بیست و سوم تیرماه سال جاری ساعت 13 در تالار اقاقیای این دانشگاه برگزار می شود افزود: جوایز این طرح یک کمک هزینه سفر به کربلای معلی و پنج کمک هزینه سفر به مشهد مقدس است.

وی تصریح کرد: طرح « رایحه رمضان 3 » شامل چهار دوره مسابقات مطالعاتی با موضوعات مرتبط با روزه، دعا، نماز و قرآن بود که سوالات مربوط به طرح ابتدای هفته به صورت اتوماسیون برای کارکنان ارسال و پاسخ آن نیز پایان هفته در قالب پیامک دریافت می شد.