اخبار و رویدادها: اختصاص خوابگاه جهت دانشجویان ترم تابستان در دانشگاه شاهرود

اختصاص خوابگاه جهت دانشجویان ترم تابستان در دانشگاه شاهرود
شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۴- ۱۰:۰۹:۵۷

مدیر امور دانشجویی دانشگاه شاهرود از ارائه خوابگاه برای دانشجویان ترم تابستان در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر حجت احسنی طهرانی  افزود: در جلسه شورای دانشجویی در سال جاری راجع به اختصاص خوابگاه جهت دانشجویان ترم تابستان تصمیم گیری شد.

وی تصریح کرد: خوابگاه میرابوطالب دانشگاه جهت استفاده خواهران دانشجو در تابستان و بلوک سه خوابگاه پردیس مرکزی نیز برای اسکان دانشجویان پسر در نظر گرفته شده است.

احسنی طهرانی تصمیم گیری جهت تعداد دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی 94-95 ، بر اساس ظرفیتی که اداره کل آموزش و تحصیلات تکمیلی اعلام کرده بود و همچنین ظرفیت اختصاص خوابگاه برای این دسته از  دانشجویان را از دیگر مصوبات شورای دانشجویی دانشگاه شاهرود عنوان کرد.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه شاهرود اظهار داشت: همچنین در این جلسه در خصوص اجرای تقویم پیشنهادی شورای صنفی بحث و بررسی شد.

شورای دانشجویی به منظور تهیه و تدوین برنامه های مختلف در زمینه امور دانشجویی و فراهم کردن امکانات لازم برای رشد فکری و روحی و تأمین نیازهای رفاهی دانشجویان و همکاری با معاون دانشجویی در امور اجرایی،"شورای دانشجویی دانشگاه" تشکیل می شود.