اخبار و رویدادها: موفقیت دانشجویان دانشگاه شاهرود در المپیاد علمی دانشجویی کشور

موفقیت دانشجویان دانشگاه شاهرود در المپیاد علمی دانشجویی کشور
شنبه ۶ تیر ۱۳۹۴- ۱۲:۴۹:۲۰

موفقیت دانشجویان دانشگاه شاهرود در المپیاد  علمی دانشجویی کشور

مسئول دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه شاهرود از موفقیت سه نفر از دانشجویان این دانشگاه در بیستمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر سعیده فردوسی افزود: در بیستمین دوره المپیاد دانشجویی کشور سه نفر از دانشجویان این دانشگاه رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.

وی تصریح کرد: جواد پیمان فر و امیرحسین رضایی به ترتیب  موفق به کسب رتبه های اول تا دوم رشته های مهندسی کامپیوتر و غزل آقایی نیز رتبه دوم رشته مهندسی کشاورزی را در مرحله اول بیستمین دوره المپیاد علمی  دانشجویی کشور کسب کرد.

وی با بیان اینکه  مرحله اول المپیاد دانشجویی هر ساله در 16 رشته و 8 قطب دانشگاهی در کشور برگزار می شود تصریح کرد: دانشجویان دانشگاه شاهرود در قطب 3 دانشگاهی که شامل 14 دانشگاه و موسسه آموزش عالی از قبیل دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه سمنان، دانشگاه بیرجند، دانشگاه حکیم سبزواری و ....  است. حضور پیدا می کنند.

مسئول دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه شاهرود خاطر نشان کرد: مرحله نهایی المپیاد مردادماه سال جاری باحضور منتخبین مرحله اول در تهران برگزار خواهد شد.

نظرات قبلی (1)