اخبار و رویدادها: اعلام زمان برنامه آموزشی ورزش فرزندان کارکنان دانشگاه در ماه رمضان

اعلام زمان برنامه آموزشی ورزش فرزندان کارکنان دانشگاه در ماه رمضان
سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴- ۱۵:۳۳:۱۱

اعلام زمان برنامه آموزشی ورزش فرزندان کارکنان دانشگاه شاهرود در ماه مبارک رمضان

رییس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شاهرود، برنامه ها آموزشی رشته های ورزشی فرزندان  کارکنان این دانشگاه در ماه مبارک رمضان را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر علی حسنی گفت: برنامه آموزشی ورزش فرزندان کارکنان این دانشگاه ماه مبارک رمضان در دو رشته بسکتبال و فوتسال ویژه پسران و ژیمناستیک ویژه دختران برگزار می شود.

وی تصریح کرد: بسکتبال روزهای زوج و فوتسال هم روزهای فرد از ساعت 10 الی 12 صبح ویژه پسران برگزار خواهد شد.

دکتر حسنی اظهار داشت: ژیمناستیک ویژه فرزندان دختر کارکنان دانشگاه شاهرود نیز یکشنبه، سه شنبه و پنج شنبه از ساعت 10 الی 12 صبح برگزار می شود.

رییس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شاهرود اضافه کرد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به تربیت بدنی دانشگاه آقای مجتبی حیدری یا خانم معصومه ناظمی مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: برنامه استخر نشاط هم در ماه مبارک رمضان شنبه ویژه کارکنان آقا از ساعت 21 و 30 دقیقه الی 23 و 30، یکشنبه ویژه خانم ها از ساعت 21 و 30 الی 23 و 30  و دوشنبه هم ویژه آقایان از ساعت 21 و 30 تا 23 و 30 برگزار خواهد شد.