اخبار و رویدادها: ثبت نام کاندیداتوری انتخابات نمایندگان مدیرمسئول درکمیته ناظربرنشریات

ثبت نام کاندیداتوری انتخابات نمایندگان مدیرمسئول درکمیته ناظربرنشریات
سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴- ۱۵:۲۸:۴۸

آغاز ثبت نام کاندیداتوری انتخابات نمایندگان مدیر مسئول در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه شاهرود

زمان ثبت نام: 26 لغایت 30 خرداد 94

مکان ثبت نام: اداره کل امور فرهنگی دانشگاه

شرایط کاندیداها:

1- مدیر مسئول بوده و حداقل دوترم از تحصیل ایشان بدون احتساب ترم جاری باقی مانده باشد.

2- نشریه ایشان دارای مجوز انتشار از کمیته ناظر دانشگاه بوده و در یکسال قبل از تاریخ انتخابات حداقل یک شماره منتشر شده باشد.

-کاندیدها باید در زمان ثبت نام علاوه بر تکمیل فرم ثبت نام، تصویر کارت دانشجویی و یک نسخه از آخرین شماره نشریه خود را جهت تشکیل پرونده ارائه دهند.

شرایط رأی دهندگان:

تنها مدیر مسئول نشریاتی که دارای مجوز انتشار از کمیته ناظر دانشگاه بوده و در یک سال قبل از انتخابات حداقل یک شماره منتشرکرده باشند یا نماینده آنها(با ارائه معرفی نامه مکتوب)حق رأی دارند.