اخبار و رویدادها: جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته مکانیک و مکاترونیک دانشگاه شاهرود

جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته مکانیک و مکاترونیک دانشگاه شاهرود
شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۴- ۱۳:۵۸:۲۶

تعداد 120 نفر از دانشجویان رشته مکانیک و مکاترونیک دانشگاه شاهرود دانش آموخته شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، مشاور فرهنگی دانشکده مکانیک و مکاترونیک این دانشگاه در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان ضمن تقدیر از حضور والدین در این مراسم افزود: اکنون زمان آن رسیده تا شما والدین نتیجه تلاش و کوشش فرزندان خود را از نزدیک مشاهده کنید.

مهدی گردویی افزود: امروزه تقریبا ثابت شده که خانواده تاثیر مستقیم و غیر قابل چشم پوشی بر روند تحصیلی فرزند و در ‌‌نهایت رشد و بلوغ جامعه دارد .

وی در بخش دیگری با تجلیل از دانشجویان اظهار داشت: سخت گیریی های طول تحصیل فقط با هدف ارتقاء سطح علمی دانشجویان بوده و آنها امروزه این موضوع را بهتر درک می کنند.

در پایان این مراسم از دانشجویان برتر علمی ورودی 90 مکانیک و مکاترونیک و همچنین از دو نفر خواهران محجبه مکانیک و مکاترونیک با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه تجلیل به عمل آمد.